رایج ترین مشکلات دربهای ضد سرقت

خارج شدن رگلاژ وخرابی مغزی قفل از جمله رایج ترین مشکلات دربهای ضد سرقت هستند. هر چند که می توان خرابی لولا را نیز از دیگر مشکلات دربهای ضد سرقت دانست.

درب های ضد سرقت از جمله درب های امنیتی هستند که عموما به دلیل مدل های مختلفی که دارند به کارگیری از آنها می بایست با رعایت یکسری نکات فنی صورت بگیرد؛ زیرا  گاهی اوقات مشکلات درب های ضد سرقت استفاده از آنها را با نگرانی هایی همراه می سازد. مثلا صدای جیر جیر درب، گرفتگی لولا، شکستگی لولا و خرابی های رگلاژ، شل شدگی دستگیره و گیرزدگی مغزی قفل و بسیاری مشکلات دیگر می تواند استفاده از این درب های مدرن را به حضور یک تعمیرکار ماهر درب های ضد سرقت نیازمند گرداند. پس بهتر است رایج ترین مشکلات دربهای ضد سرقت را بشناسید تا بتوانید استفاده بهتری از چنین درب های امنیتی داشته باشید.

مهمترین مشکلات دربهای ضد سرقت

اگر چه درب های ضد سرقت همانند دیگر درب های ورودی و خروجی ساختمان ممکن است دارای مشکلاتی از قبیل:

  •  خارج شدن رگلاژ
  • خرابی لولا
  • مشکلات درمغزی قفل
  • خرابی یراق آلات
  • افتادگی در بر روی چهارچوب
  • صدا دادن درب در زمان باز و بسته شدن
  • بسته نشدن درب ضد سرقت
  • شل شدن دستگیره درب ضد سرقت
  • خراب شدن قفل درب ضد سرقت
  • گیر کردن زبانه در
  • گیر کردن زبانه قفل

و... شود اما چون این نمونه درب های مدرن دارای ساختار پیچیده ای هستند بدون شک از قطعات مجهزتر  و پیشرفته تری تشکیل شده اند پس در هنگام بروز مشکلات درب های ضد سرقت بهتر است تشخیص مشکل و برطرف نمودن آن را به یک تعمیر کار متخصص درب های ضد سرقت بسپارید تا از صدمه زدن به دیگر قسمت های درب در امان بمانید و با کمترین هزینه مشکلات چنین درب های امنیتی را برطرف سازید.

مشکلات دربهای ضد سرقت

بسته نشدن درب ضد سرقت

علت استفاده افراد از درب ضد سرقت، ایمنی بخشیدن به ساختمان است. حالا تصور کنید که این درب بسته نشود. در این شرایط این درب نمی‌تواند حتی ساده‌ترین وظیفه خود را انجام دهد. اما بهتر است بدانیم که علت بسته نشدن درب ضد سرقت چیست تا بتوانیم خیلی سریع آن مشکل را برطرف کنیم. دلایل متعددی هستند که مانع از بسته شدن درب می‌شوند. با هم مروری بر آنها خواهیم داشت. 

شل شدن دستگیره درب ضد سرقت

شما گاهی ممکن است متوجه شوید که دستگیره درب ضد سرقت ساختمان شل شده است. این مشکل ممکن است در اثر گذر زمان و استفاده طولانی مدت از درب به وجود بیاید. برای اینکه این مشکل را بر طرف کنید، باید پیچ‌های داخلی و پیچ‌های مغزی را سفت نمایید. اگر دستگیره سفت نشد، باید به صورت کامل دستیگره را باز کنید و مشکل را بررسی نمایید. در این حالت شاید نیاز به تعویض قطعه یا قطعاتی باشد. در حالت کلی هنگامی که متوجه شل شدن دستگیره درب ضد سرقت شدید، باید بدانید که ممکن است پیچ‌ها شل شده باشند؛ ممکن است دستگیره در طی استفاده سالیان طولانی فرسوده شده باشد؛ شاید دستگیره ضربه دیده باشد و ممکن است پیچ درون آن شکسته باشد. 

خراب شدن قفل درب ضد سرقت

یکی از محتمل‌ترین دلایل بسته نشدن درب ضد سرقت، خراب شدن قفل آن است. واضح است که در این شرایط فقط باید برای تعمیر قفل درب ضد سرقت اقدام نمایید. در واقع این قفل می‌تواند مکانیکی و یا دیجیتال باشد. قفل دیجیتال یا هوشمند درب ضد سرقت بسیار مستحکم است و خود در انواع مختلفی تولید و عرضه می‌شود. تفاوتی ندارد که نوع قفل چه باشد. هر کدام از قفل‌های مکانیکی و هوشمند ممکن است خراب شوند و باعث بسته نشدن درب ضد سرقت شوند. 

گیر کردن زبانه در

هنگامی که زبانه گیر می‌کند، باید سریعاً برای برطرف کردن آن اقدام نمایید. این مشکل ممکن است هنگام باز بودن و یا بسته بودن درب پیش بیاید. معمولاً وقتی در این شرایط درب بسته است، دستگیره چرخانده خواهد شد اما زبانه به عقب کشیده نمی‌شود. در این حالت باید فشار زیادی به دستگیره بیاورید یعنی باید دستگیره را به سرعت تکان دهید. اما اگر درب باز است و زبانه گیر کرد، می‌توانید با فشار آوردن به زبانه به سمت عقب، باعث بیرون آوردن آن شوید. اگر زبانه تکان نخورد، باز کردن قفل به صورت کامل لازم خواهد بود. 

گیر کردن زبانه قفل

معمولاً با کمی فشار به زبانه می‌توانید آن را به بیرون بکشید. اما در برخی مواقع مشکل کمی پیچیده‌تر است و گیر کردن زبانه قفل با فشار به زبانه و یا حرکت با سرعت دستگیره بر طرف نخواهد شد. در حالت کلی در این شرایط یک تعمیرکار حرفه‌ای می‌تواند به راحتی مشکل زبانه درب را برطرف کند.

تعمیر مشکلات دربهای ضد سرقت

امروزه درب های ضد سرقت علاوه بر درب ضد سرقت ایرانی در نمونه های دیگری مانند درب ضد سرقت چینی، درب ضد سرقت ترک و... موجود هستند که هر کدام ساخته شده از قطعات و پیچ های مختلفی می باشند. بنابراین برای تعمیر و تعویض هر کدام از قطعه های به کار رفته در درب های ضد سرقت لازم است تا ابزار آلات و دانش کافی مربوط به تعمیر آن را به کار گرفت. پس بدون شک هر شخص عادی نمی تواند به راحتی مشکلات دربهای ضد سرقت را برطرف نماید؛ زیرا گاهی اوقات تعمیر نادرست قسمتی از درب می تواند باعث مشکلات جدی در بخش دیگری از درب شود و در نهایت با شکستگی لولا و یا رگلاژ همراه باشد که این می تواند صاحب درب را با هزینه های زیادی مواجه کند.

مشکلات دربهای ضد سرقت

رفع صدای دستگیره درب

یکی از مشکلات رایج درب ضد سرقت، صدای جیر جیر آن است. علت این مشکل ممکن است زنگ زدگی پیچ‌های لولا باشد. در این شرایط می‌توانید از سمباده یا سیم ظرفشویی استفاده کنید و برای تمیز کردن پیچ لولا اقدام نمایید. ابتدا باید پیچ‌های لولا را باز کرد و سپس آن را تمیز کرد. اگر پیچی کج بود، آن را عوض کنید. پس از روغن کاری، پیچ‌ها را دوباره در جای خود محکم ببندید.
گاهی صدا از درب نیست بلکه از دستیگره است؛ یعنی گاهی ممکن است متوجه شوید که دستگیره درب صدا می‌دهد. علت به وجود آمدن صدای دستگیره می‌تواند سفت شدن اهرم دستگیره و یا زبانه قفل باشد. در این حالت باید پیچ‌های دستگیره را باز کنید. سپس به بررسی قفل بپردازید و اگر کثیفی و انسدادی در آن دیدید، آن را تمیز نمایید. اسپری روان‌کننده می‌تواند به شما کمک شایانی کند؛ این اسپری را در قسمت داخلی دستگیره و قفل به کار برید. روغن کاری نیز می‌تواند در این شرایط مفید واقع شود. در نهایت مجدداً دستگیره و قفل را روی درب نصب کنید.

تعمیر قفل درب ضد سرقت

ابتدا شما باید متوجه شوید که کدام قطعه دچار مشکل شده است؛ سپس باید برای رفع مشکل اقدام نمایید. در حالت کلی در اکثر مواقع مغزی دچار ایراد می‌شود و باید تعویض گردد. در این حالت باید مغزی یا قطعه مورد نظر را تهیه نمایید. پیچ‌های دو طرف قفل را باز کنید. قطعه جدید را جایگزین قطعه قدیمی نمایید. سپس پیچ‌های قفل را ببندید و سپس از عملکرد صحیح قفل اطمینان حاصل کنید. 

 مهمترین خرابی درب های ضد سرقت

شایع ترین مشکلات دربهای ضد سرقت صدای جیر جیر یا همان ایجاد سر و صدا در حین باز و بسته شدن درب می باشد که در چنین حالتی ممکن است مشکل به سادگی با کمی روغن کاری برطرف شود. اما گاهی اوقات این مشکل به دلیل افتادگی درب  بر روی چهار چوب یا همان خرابی رگلاژ و لولا باشد که در چنین صورتی لازم است تا به طور کامل درب از لولا خارج شده و عملکرد لولاها مورد بررسی قرار بگیرد و یا اینکه مقداری از کناره های درب به شکل تراشه چوب گرفته شود تا در به راحتی باز و بسته شود.

البته در بعضی مواقع قرار دادن واشرهای فلزی در زیر لولاهای درب می تواند تماس نامناسب درب و چارچوب را از بین ببرد البته اگر این کار در کارایی در ضد سرقت اختلالی را به وجود نیاورد و باعث شکسته شدن لولا نگردد. یکی دیگر از مشکلات، باز نشدن درب ضد سرقت است. در ادامه به علت آن می پردازیم.

علت باز نشدن درب ضد سرقت

گاهی ممکن است در اثر دلایل مختلفی مانند تاب برداشتن درب، باد کردن این محصول بر اثر رطوبت، وجود مشکلاتی در قفل و دستگیره یا لولا و... درب بسته نشود. اما علت باز نشدن درب ضد سرقت ممکن است به برخی از این دلایل مانند خرابی دستگیره مربوط شود. شاید قفل درب و یا زبانه قفل دچار مشکل شده است. در این صورت حتماً از یک کارشناس برای حل مشکل کمک بگیرید. 

مشکلات دربهای ضد سرقت

خدمات یک تعمیر کار درب های ضد سرقت

چنانچه در درب های ضد سرقت خود مشکلاتی از قبیل شکستن لولا، خروج از رگلاژ، ایجاد صداهای نامناسب در قفل و لولا، خرابی دستگیره و یا ایرادهایی در قفل، شل شدگی زبانه قفل و باز شدن یکباره درب و مشکلاتی دیگری مشاهده کردید می توانید در اسرع وقت با تعمیرکاران ماهر  و با تجربه یک مرکز تعمیر درب های ضد سرقت تماس بگیرید تا در اسرع وقت با حضور در محل و تعویض و یا تعمیر قطعاتی از درب، مشکلات شما را برطرف نمایند.

مشکلات دربهای ضد سرقت

رایج ترین مشکلات درب های امنیتی

امروزه متاسفانه برخی از درب های ضد سرقت تنها از زیبایی ظاهری برخوردار هستند و قطعا در ساخت آنها لوازمات اورجینال و با کیفیتی به کار نرفته است که همین موضوع می تواند مالکین درب های ضد سرقت را با مشکلاتی رو به رو سازد که رایج ترین آنها عدم سهولت قفل شدن مغزی  و حرکت میلگردها در چهارچوب درب می باشد که همین امر می تواند امنیت درب های ضد سرقت را پایین آورد و کارایی آنها را همانند یک درب ساده قرار دهد. پس لازم است در بروز کوچکترین مشکل به وجود آمده در درب های ضد سرعت سریعا نسبت به تعمیر آن اقدام نمایید؛ زیرا خرابی یک قسمت از درب می تواند به طوری کلی خاصیت ضد سرقت بودن درب را از بین ببرد و شما تنها نمایی از یک درب ضد سرقت را داشته باشید.

    ثبت نظر